ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΚΑΛΕΡΙ ΑΡΓΩ ΣΤΗΝ ART ATHINA 2018

ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ - ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ - ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ

ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
(Ρηγίλλης & Βασιλέως Γεωργίου Β' 17-19)

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ - 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ C2 - ΓΚΑΛΕΡΙ ΑΡΓΩ

...Περισσότερα

(Παρασκευή 26 - Κυριακή 28 Μαΐου 2017, Περίπτερο Γ 12 .

Συμμετείχαν (με αλφαβητική σειρά) :

Γκιώνη - Ζησιμοπούλου Βάσω

Κουβάτσου Δέσποινα

Ξυλά - Ξαναλάτου Ίρις

Οθωναίου Φωτεινή

Παπούλια - Βασιλακούδη Σμαράγδα

...Περισσότερα

 

Μόλις κυκλοφόρησε το χρονικό “Η Τέχνη στην Αργώ”, που έγραψε και επιμελήθηκε ο Κώστας Σερέζης. Χρονικό σε καλλιτεχνική έκδοση της Γκαλερί Αργώ. Η καλλιτεχνική εμφάνιση του πανόδετου τόμου, που προσεγγίζει τις 300 σελίδες μεγάλου σχήματος, και οι χίλιες και πλέον εικόνες που κοσμούν την έκδοση, της προσδίδουν και τον χαρακτήρα του λευκώματος.

...Περισσότερα

Το 2013 διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη το πολιτιστικό διήμερο με τίτλο Gallery Weekend υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, με στόχο να καταστεί θεσμός.


Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αιθουσών Τέχνης,, σε συνεργασία με την οργανωτική ομάδα της Art-Athina διοργανώνουν και φέτος το Gallery Weekend. Μια  γιορτή της τέχνης που δίνει την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να περιηγηθεί στις δυο πόλεις, ανακαλύπτοντας την πιο ενδιαφέρουσα καλλιτεχνική πλευρά τους και να γνωρίσει μέσα από τις τρέχουσες εκθέσεις των γκαλερί μια συμπυκνωμένη εκδοχή του εικαστικού τοπίου της χώρας.

 

Το Gallery Weekend 2014 προγραμματίστηκε για το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου


Σημειώστε πως την Κυριακή 14  Δεκεμβρίου θα είναι ανοιχτά και τα εμπορικά καταστήματα.

 

Το ωράριο θα έχει ως εξής:


Σάββατο 13/12/2014: 11:00-18:00 & Κυριακή 14/12/2014: 11:00-15:00.

 


...Περισσότερα

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσίαση της δουλειάς της στο Κτίριο Jean Monnet στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο Λουξεμβούργο (6/2-18/4/2014) στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στο Λουξεμβούργο, η καλλιτέχνις επιλέχθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να εκθέσει έργα της το δεύτερο εξάμηνο του 2014 και στις Βρυξέλλες.

 

 

...Περισσότερα

Τετάρτη 7 Μαΐου στις 7 το βράδυ ως και την Παρασκευή 9 Μαΐου στις 10 το βράδυ.

 

 

...Περισσότερα

Έξι Έλληνες εικαστικοί δείχνουν τη δουλειά τους, μεταφέροντας ένα κομμάτι της ελληνικής δημιουργίας στην πόλη του Λουξεμβούργου. 

Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της ελληνικής Πρεσβείας στο Λουξεμβούργο, σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο πλαίσιο της ελληνικής Προεδρίας στην ΕΕ.

 

 

...Περισσότερα

Η γκαλερί Αργώ και η κυρία Βαρβάρα-Ρίτα Αθανασιάδου έχουν την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσουν τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, 5 με 9 το απόγευμα, στην παρουσίαση του βιβλίου της τελευταίας, με τίτλο " Η Β Ε Ν Ε Τ Ι Α Μ Ο Υ "

 

 

...Περισσότερα

Η γκαλερί Αργώ λαμβάνει μέρος στη μεγαλύτερη συνάντηση σύγχρονης τέχνης στην Ελλάδα, στην Art Athina, με την ατομική παρουσίαση της δουλειάς του Κώστα Χαραλαμπίδη.

 

 

...Περισσότερα