Καλοκαίρι 2020

Ενημέρωση για τη λειτουργία της Γκαλερί Αργώ αυτή την περίοδο!

 

 
Πληροφορίες

Η Γκαλερί Αργώ ενημερώνει τους φίλους της και το φιλότεχνο κοινό ότι δυστυχώς, λόγω της παρούσας κατάστασης, δε θα είναι κοντά σας σε πλήρη λειτουργία για το τελείωμα αυτής της σεζόν, αλλά θα λειτουργεί μόνο με ραντεβού εφόσον είναι απαραίτητο.

Οι χώροι μας θα παραμείνουν κλειστοί ως το Σεπτέμβριο, οπότε και ελπίζουμε ότι θα μπορούν να οργανωθούν οι εκθέσεις κανονικά.

 

Η ομαδική μας έκθεση  ”Ἡ δέ γυνή να τέχνην ποιῇ” , η οποία είχε εγκαινιαστεί λίγο πριν το lockdown, θα επαναληφθεί το Δεκέμβριο του 2020 ώστε να έχουμε όλοι την ευκαιρία να την απολαύσουμε όπως αξίζει.

Επίσης, οι εκθέσεις που είχαν προγραμματιστεί για την περίοδο Απριλίου – Ιουνίου έχουν δρομολογηθεί για τις επόμενες σεζόν.

 

Βεβαίως μπορείτε να μας παρακολουθείτε και μέσω της ιστοσελίδας μας και μέσω της σελίδας μας στο facebook (Argo Gallery/Γκαλερί Αργώ) και να επικοινωνείτε μαζί μας για ότι σας ενδιαφέρει.

 

Θα φροντίσουμε να είμαστε σε επαφή μαζί σας τόσο με αναρτήσεις και σχετικά βίντεο για τους συνεργαζόμενους καλλιτέχνες μας και τη δουλειά τους, όσο και για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το χώρο της Τέχνης.

 

Ευχαριστούμε πολύ!

 

Η Γκαλερί Αργώ

 


 

Photo Gallery

Χρησιμοποιείστε τα βελάκια για να δείτε μερικές φωτογραφίες της έκθεσης.